Mouwlengte 7 overhemden

Mouwlengte 7 overhemden: voor de langere man

Je kent het probleem vast wel: je hebt een perfect overhemd gevonden dat echt schitterend bij je staat. En dan blijkt dat de mouwen weer een heel stuk te kort zijn. Frustrerend. Gewone overhemden hebben dan ook niet de juiste afmetingen voor grote mannen die lange armen hebben. Deze vervelende situatie hoeft echter nooit meer voor te komen met mouwlengte 7 overhemden.

 

 

Wat zijn dat?

Overhemden met mouwlengte 7 zijn, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, overhemden met een mouwlengte die langer is dan wat je kunt verwachten bij een standaard overhemd. Dat betekent dan ook dat grote mannen probleemloos een mouwlengte 7 overhemd kunnen aanpassen. Eigenlijk behoren alle overhemden die een mouwlengte langer dan 70 centimeter hebben tot deze categorie. De mouwlengte wordt daarbij gemeten van de bovenkant van de arm tot aan de pols. Bijkomend voordeel van overhemden mouwlengte 7 is dat de hele pasvorm perfect is afgestemd op de lichaamsbouw van de langere man. Om toch een idee te geven qua lengte: gemiddeld gesproken kan je al vanaf 1,80 meter aannemen dat er mensen zijn die dit probleem kennen. Je hoeft immers geen reus te zijn om net wat langer armen te hebben.

 

 

Mouwlengte 7 overhemden: voor elk gebruik

Overhemden zijn kledingstukken die zowel business als casual kunnen zijn en ook de overhemden met mouwlengte 7 zijn daar natuurlijk geen uitzondering op. Dat betekent dan ook dat je in het grote assortiment aan beschikbare overhemden met mouwlengte 7 zeker iets naar je smaak terug kunt vinden. Dat gaat van gewone, effen kleuren tot overhemden met allerhande designs en patronen. Dat gaat van overhemden die je perfect kunt aandoen tijdens een sollicitatie naar overhemden die geknipt zijn voor een avondje uit. En ook de langere man heeft zonder enige twijfel recht op deze keuzemogelijkheden voor zijn garderobe. Het is dan ook niet meer dan logisch dat overhemden met mouwlengte 7 op de markt zijn en heel wat opties bieden. Grasduin dan ook gerust door de collectie tot je dat ene stuk kunt vinden dat jouw hart steelt.