Circle of Gentlemen overhemden

Circle of Gentlemen overhemden

Op zoek naar een stijlvol en vernieuwend overhemd merk van Nederlandse bodem? Zoek dan niet verder, Circle of Gentlemen is dan precies wat je zoekt. Het is namelijk een jong Nederlands bedrijf dat over de jaren heen een ruime collectie van overhemden op de markt hebben gebracht. Circle of Gentlemen overhemden worden uitsluitend geproduceerd van hoge kwaliteit katoen en worden met veel oog voor detail geweven in Italië. Dit is deel verantwoordelijk voor de onderscheidende uitstraling en comfortable feel van hun overhemden. Met name moderne getailleerde pasvormen van hun overhemden zorgen voor het hoge draagcomfort. Het bedrijf richt zich al enige jaren op de jonge professional die graag goed voor de dag willen komen en iets unieks in de kledingkast willen hebben hangen.

 

Het unieke en eigentijdse karakter van de kledingontwerpers achter Circle of Gentlemen hebben ervoor gezorgd dat het merk al snel verder groeide. Zo produceert het merk naast overhemden ook hippe truien, jassen, colberts tot aan kostuums pakken. Hun uitgebreide collecties en verfrissende designs heeft ervoor gezorgd dat het merk een internationaal succes is. Dit is vrij indrukwekkend gezien het merk pas in 2006 is opgericht, hedendaags worden Circle of Gentlemen overhemden al in diverse high end winkels in Europa verkocht.

 

Het bedrijf is gestart door twee jeugdvrienden; Michel van Kommer en Jan Jaap van Gent. Ze zijn beiden gestart met het ontwerpen van mooie en originele overhemden in diverse hippe en stijlvolle dessins, kleuren en stijlen. Dit vaak met een karakteriserend hoge Italiaanse boord en extra knopen. Hierdoor kreeg het al vroeg een vrij grote naamsbekendheid. Eerst hebben ze zelfs nog een tijdje met een busje het merk verspreid en verkocht. Hun mentaliteit, handel en doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat het een merk hedendaags nu is wat het is.

 

Circle of Gentlemen heeft één van de meest uitgebreide overhemd collecties die je maar kunt bedenken. Ze brengen regelmatig nieuwe ontwerpen op de markt en blijven hierdoor altijd bij de tijd. Je kunt Circle of Gentlemen overhemden herkennen aan hun opvallende ontwerpen, hoge boord en logo (twee leeuwen met daarin de letters CG). Het bedrijf zelf opereert voornamelijk vanuit Bunschoten – Spakenburg te Nederland. De kleding kun je echter ook hier kopen voor een degelijke prijs. Neem de tijd, maak je keuze en wacht tot je eindelijk je eigen Circle of Gentlemen overhemd kunt dragen.