Slim fit overhemden

Slim fit overhemden

Slim fit overhemden zijn hemden die zeer getailleerd zijn. Het is dan ook niet toevallig dat dit type overhemd een grote populariteit geniet onder de Italiaanse hemden. Ze sluiten nauw aan op het lichaam en laten de natuurlijke, mannelijke vorm als geen ander sterk naar voren komen. Daar hoort ook een woordje waarschuwing bij: ben je iets forser van stuk of stevig gebouwd? Dan zijn slim fit hemden met hun slanke pasvorm niet de juiste keuze. Een modern fit of custom fit zijn de betere opties in dit geval.

Calvin Klein slim fit

Hoe kan je voor jezelf nagaan of je met een slim fit zit? De eerste manier is uiteraard in het label nagaan of er slim fit te lezen valt maar daar stopt het niet. Als je het overhemd voor je op een vlak kunt leggen herken je de slim fit meteen. In het midden is het hemd immers het smalste dankzij de strakke taillering. Een slanke heer die zichzelf tot in de puntjes wilt verzorgen is dan ook de man die een slim fit overhemd in de kast kan gebruiken. Waar je bij voorkeur wel op dient te letten: zorg ervoor dat je rond het midden nog enkele centimeters over blijft houden. Doe je dit niet zal het overhemd geen natuurlijke bewegingen toelaten zonder te strak te zitten.

Seidensticker slim fit

Slim fit overhemden zijn verkrijgbaar bij zo goed als alle merken en een goede keuze om jouw persoonlijke stijl goed in de verf te zetten. Je kunt er dan ook alle kanten mee uit. Van een casual look met print of een leuk detail tot een echte zakelijke, effen uitstraling. Slim fit is een fit waar je als modeliefhebber vast en zeker mee aan de slag kunt en bovendien bij uitstek een stijlvolle en modieuze snit is.