Bruine overhemden

Bruine overhemden

Een overhemd is het ideale kledingstuk voor heel wat gelegenheden. Gecombineerd met de juiste kleding kan je er zowel zakelijk als casual mee voor de dag komen. Wat jouw stijl ook is, één ding is zeker: een overhemd mag niet ontbreken in jouw garderobe.

Een effe bruin overhemd van Eterna

Een ruime keuze

Bruine overhemden kan je terugvinden van zo goed als alle merken en in alle tinten van de kleur bruin. Een lichtere tint kan aanleiding geven tot een wat meer casual look en heeft ook heel wat mogelijkheden in de combinatie. Donkerder bruin doet dan weer zakelijker aan. Bovendien kan je ook opteren voor een bruin overhemd met motief en een leuk design. Er zijn overhemden te vinden in alle maten en voor ieder budget. De enige constante tussen die alles? Dat je als klant altijd waar voor jouw geld krijgt en vast en zeker wel iets terug kunt vinden naar jouw smaak.

Veel overhemden met een print hebben er bruin in

De kleur bruin

Bruine overhemden zijn overhemden van een veilige en aardse kleur. Deze overhemden passen bijzonder goed bij de winter en de herfst. Voor leuk effect kan je een bruin overhemd combineren met zwarte en rode accenten. Dit zijn immers kleuren die goed bij elkaar passen en dan ook een volledige look garanderen. Daarnaast is bruin ook een veilige kleur waarmee je echt niets mis mee kunt doen. Het is geen opvallende, flashy kleur die duidelijk een houdbaarheidsdatum heeft en niet overal geschikt is. Bruin is een kleur die in elke omgeving en elke setting zijn plaats heeft.

 

Het is dan ook belangrijk om te weten dat je een goede indruk achterlaat met de keuze van je kleding. Er zijn zelfs situaties denkbaar waarbij de kleur van jouw kleding een allesbepalende rol speelt. Wanneer je bijvoorbeeld gaat solliciteren zal geen enkele werkgever ooit vallen over klassieke kleuren zoals bruin. Verschijn daar echter met een flashy kleur die niet meteen past bij de gelegenheid en de kans is groot dat je niet geselecteerd zult worden. Een bruin overhemd kan hier dan ook mee helpen. Een bruin overhemd biedt dan ook de kans om te experimenteren zonder zelf gevaarlijk te zijn.