Venti overhemden

Venti overhemden

Venti staat voor stijl, elegantie en hoge kwaliteit; alles wat een jonge modieuze man maar zou kunnen wensen. De meeste overhemden van Venti zijn verkrijgbaar in twee comfortabele en vooruitstrevende pasvormen; slim fit (strakke getailleerd) en modern fit (stijlvol getailleerd). Een slim ontwerp in combinatie met hoge kwaliteit stoffen zorgen voor een hoog draagcomfort en zijn bijna volledig strijkvrij. Je hoeft de overhemden meestal alleen af en toe te wassen en drogen. Bij Venti overhemden is er sprake van een ruime keuzemogelijkheid; ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse modieuze motieven en kleuren. En ieder jaar brengen ze een nieuwe stijlvolle collectie uit en weten ze zichzelf te vernieuwen. Je kunt Venti overhemden aan diverse punten herkennen; zo zijn ze vrijwel altijd uitgevoerd zonder borstzak en hebben ze een strakke en comfortabele pasvorm.

Het logo van het merk Venti

Het merk onderscheidt zich door een breed assortiment van uni kleuren en vormen aan te bieden. Let bij het kiezen echter wel op welk type pasvorm je gaat kiezen. Zo zijn Slim Fit overhemden heel anders getailleerd dan de Body Fit vorm. Kies hierbij het overhemd dat het beste past bij jou taille en lichaamsbouw. Een Venti overhemd voelt en ziet er het beste uit als het perfect past bij jou specifieke lichaamsvorm. De stretch van het materiaal zorgt ervoor dat ze perfect passen en heerlijke comfortabel aanvoelen.

 

Wij bieden een zeer uitgebreide collectie van overhemden van Venti aan. Blijf af en toe terugkomen want de collectie van Venti overhemden worden continu uitgebreid. De shirts zijn speciaal ontwikkeld met een oog op de moderne en vooruitstrevende jonge professional. De kwaliteitsvolle stof en het slimme ontwerp zorgen ervoor dat extensief strijken verleden tijd is. Het katoen zorgt ervoor dat de overhemden vrijwel kreukvrij blijven. Haal na het wassen het natte Venti overhemd gewoon uit de wasmachine en strijk het met de hand strak. Knoop het daarna dicht en laat het ergens gedurende een bepaalde periode drogen. De kreukels zullen na het drogen vanzelf of door jou lichaamswarmte en beweging verdwijnen. Kortom, waar wacht je nog op? Deze overhemden zijn niet zomaar een aankoop, maar een slimme investering in jezelf!