Ledub overhemden

Kwaliteit staat voorop

Ledub overhemden, al jaren een naam die in de wereld van mannenmode staat voor de allerbeste kwaliteit. Overhemden van Ledub worden gemaakt van veelal speciaal voor het merk ontworpen luxe stoffen van 100% katoen, tricot of stretch, in diverse frisse kleuren. Ledub maakt gebruik van strijkvrije of two-ply geweven katoen. Dat wil zeggen, dat de stof gemaakt is van garen dat niet bestaat uit enkele, maar uit dubbele draden, wat zorgt voor een betere kwaliteit stof die niet ‘pilt’. Omdat niet elke man hetzelfde is, zijn Ledub overhemden verkrijgbaar in verschillende pasvormen: slimfit (extra smal gesneden), tailored fit (smal gesneden), modern fit (normale pasvorm) en regular fit (een wat ruimere pasvorm). Mouwen zijn er zowel kort, lang als extra lang. Zo is er voor elke lichaamsbouw een passend overhemd.

 

Een overhemd voor elke smaak

Voor de man met een klassieke smaak heeft Ledub overhemden in uni blauw of wit. Voor de wat modernere smaak zijn er smaller gesneden Italiaanse overhemden met leuke prints of mooie details, zoals contrasterende stoffen langs knopenlijst of kraag. Ledub overhemden zijn er in verschillende dessins, geruit, gestreept of met een vlotte print, met enkele of dubbele manchet. De boord van een Ledub overhemd blijft altijd keurig rechtop staan, of je nu kiest voor wide-spread, cut-away of semi spread.

 

Mooi gekleed voor elk moment

Met een Ledub overhemd kom je bij elke gelegenheid goed voor de dag. Draag een overhemd met moderne print of streep met een mooie jeans en riem voor een verzorgde look in je vrije tijd, of een fris uni wit of blauw overhemd onder je pak naar een zakelijke afspraak. Overhemden van Ledûb zijn gemakkelijk te onderhouden. Kies je voor een strijkvrij overhemd, dan kun je het ’s avonds wassen, ophangen en ‘s morgens zo weer aantrekken.