Calvin Klein overhemden

Calvin Klein: overhemden voor de moderne man

Calvin Klein staat voor klasse. Dit merk deed de modewereld op zijn grondvesten beven met zijn unieke kijk op de laatste trends en hun bijhorende geavanceerde toepassingen. Het modehuis lanceerde zichzelf in de jaren 70 en werd met gejuich onthaald in verschillende modekringen. In de jaren 80 werden ze een trendsetter met hun ondergoed en sindsdien is het merk nooit gestopt met innoveren.

 

Na vijftig jaar blijft Calvin Klein investeren in hun kledinglijn. Ze blijven trouw aan hun waarden en gaan altijd voor een minimalistische, maar gesofisticeerde uitstraling. Dit modehuis doet er alles aan om hun publiek te inspireren en uit te dagen.

 

Calvin Klein overhemden zijn er in veel verschillende fits

Ons aanbod aan Calvin Klein overhemden

Wij hebben er dan ook geen moment aan getwijfeld om dit merk op te nemen in onze collectie. Op deze pagina vindt u hun assortiment aan overhemden. U zal meteen opmerken dat Calvin Klein gespecialiseerd is in smaakvolle designs met een gedetailleerde afwerking. Perfect voor mannen die willen gaan voor een nonchalante, maar nog altijd chique look. Ideaal ook om te dragen op kantoor of met speciale gelegenheden. Calvin Klein biedt hun geklede overhemden aan in verschillende zachte kleuren en zakelijke prints. Deze zijn prachtig in combinatie met een pak, maar ook met een nette jeans.

 

Het kleine Calvin Klein logo op de linker borst

Of ga voor de nonchalant-chic look

Tegenwoordig heeft Calvin Klein hun collectie aan overhemden uitgebreid naar lossere ontwerpen. De originele prints zorgen voor een unieke uitstraling en zijn leuk om te dragen in de vrije tijd. Met hun ‘slim fit’-design en ‘fitted overhemd’- techniek voelt u zich bovendien volledig op uw gemak.

 

Hun ‘casual collection’ sluit perfect aan op de noden van de moderne man. De verschillende kleuren en prints van de Calvin Klein overhemden zorgen ervoor dat iedereen wel iets naar zijn zin vindt. De mogelijkheid om de mouwen op te rollen resulteert in een frisse en jeugdige uitstraling.

 

Ontdek snel ons aanbod aan Calvin Klein overhemden!