Korte mouwen overhemden

Korte mouwen overhemden

Overhemden met korte mouwen: een veelzijdiger kledingstuk voor mannen is er bijna niet. Korte mouwen overhemden kun je bij iedere gelegenheid dragen en je ziet er veel vlotter uit dan in een overhemd met lange mouwen.

Er is een grote variatie aan kleuren bij korte mouwen overhemden

Onder een colbert:

Bij sommige beroepen is het een noodzakelijk kwaad: het dragen van een colbert als visitekaartje voor het bedrijf waar je voor werkt.

Een colbert ziet er keurig en representatief uit, maar als het 30 graden of daaromtrent is, is het dragen van een jasje wel een opgave. Hoe fijn is het als je dan een overhemd met korte mouwen onder je colbert kan dragen. Niemand die het ziet; je oogt nog even professioneel als in een overhemd met lange mouwen, maar het is een stuk luchtiger.

Om mee te werken is een wit overhemd altijd goed

Casual met een lange broek:

Bij sommige banen mag het allemaal wat informeler: een colbert is niet nodig, maar een overhemd is wel een must. In de zomer staat het dan veel netter om korte mouwen overhemden te dragen, dan om een overhemd met lange mouwen te dragen en vervolgens de mouwen tot boven de elleboog op te rollen.

Op een zomers feestje staat een korte mouwen overhemd ook veel leuker dan een overhemd met lange mouwen of een t shirt.

Met een fris printje erop is niet fout voor op vakantie!

De vakantie-of vrijetijds outfit:

Een overhemd met korte mouwen is ook een geweldig kledingstuk voor in de vakantie.

Bij warm weer zit zo’n overhemd net iets luchtige dan een t shirt en met ook een korte broek staat het sportief, maar toch een tikkeltje gekleed. Klaar voor een terrasje of museumbezoek.

Conclusie: een overhemd met korte mouwen mag in geen enkele mannengarderobe ontbreken: Je kunt er alle kanten mee op en je ziet er bij iedere gelegenheid tiptop gekleed uit.

Zie je tegen het strijken van overhemden op? Dat is helemaal niet nodig: Er zijn strijkvrije overhemden op de markt!