Olymp overhemden

Olymp overhemden

Op zoek naar een verfijnd overhemd dat kwaliteit, mode en succes uitstraalt? Zoek dan niet verder, Olymp overhemden hebben alles wat iemand als jou maar wensen kunt. In een outfit van Olymp kom je altijd goed voor de dag. Een verfijnd voorkomen is belangrijk voor ambitieuze jonge mannen. Het geeft jezelf zelfvertrouwen, motivatie en wat ook erg belangrijk is, zelfbewustzijn.

Het Olymp logo, samen met de fit

Olymp is al ruim 65 jaar een begrip in de modewereld en heeft hierin een vooruitstrevende rol. Hun doel is hierbij om succesvolle mannen in iedere levenssituatie aan een perfect figuur te helpen. Overhemden van Olymp ondersteunen en accentueren het lichaam van atletische en sportieve mannen. Om deze reden zijn OLYMP overhemden in meer dan 40 landen wereldwijd beschikbaar.

Het level 5 overhemd van Olymp

In 1951 werd de basis dit Duits familiebedrijf gelegd door niemand minder dan Eugen Bezner. Het is steeds van vader op zoon doorgegeven en op dit moment heeft zijn kleinzoon Mark Bezner controle over het bedrijf. Het hoofdkantoor zit in Bietigheim-Bissingen, wat ongeveer 20 kilometer ten noorden van Stuttgart ligt. Hedendaags doet het bedrijf veel aan sponsoring en doneert het veel aan goede doelen. Hun voornaamste motivatie hierbij is om jongeren te ondersteunen, ontwikkelen en motiveren.

Het logo in het polsboord

Olymp overhemden zijn gemaakt van puur katoen en waren revolutionair bij het ontwikkelen van strijk- en kreukvrije overhemden. Voortaan hoefde men niet langer op kantoor rond te lopen met gekreukelde overhemden. Dit is dan ook de reden dat de stijlvolle OLYMP overhemden een wereldwijde bestseller werden in zowel professionele als vrije tijd omgevingen. Mannen die Olymp dragen zijn ambitieus en hechten veel waarde aan een hoogwaardig representatief uiterlijk.

Het Level 6 overhemd van Olymp

Olymp is een bedrijf dat de term overhemd steeds opnieuw blijft uitvinden. Met patronen en vormen die jouw lichaam perfect accentueren en een modieuze zakelijke sfeer afgeeft. Het hoge niveau van het katoen weefsel, zorgt voor veel bewegingsvrijheid en een comfortabel draagcomfort. Tevens zijn de overhemden verrassend makkelijk te strijken, kleurvast en beschikken over een erg lange levensduur. Iedere jaar worden verschillende nieuwe collecties van OLYMP op de markt gebracht. Het is een elk jaar een genot om te kijken waarmee ze komen.