Arrow overhemden

Arrow overhemden

Arrow is een authentiek Amerikaans merk wat al sinds begin 1900 op de markt is in de VS. Europa heeft dit merk nog niet zo lang op de kaart staan maar is sinds de komst ontzettend populair geworden. Strijkvrije overhemden van Arrow zijn prachtig van kleur en gemakkelijk mee te nemen in de koffer van de zakenman. Ze kreuken niet en blijven mooi. Sinds 2010 is het merk Arrow gelanceerd tijdens een modevakbeurs in Florence en sindsdien geliefd met name door de simpele pasvormen. Arrow overhemden hebben 3 pasvormen. De “regular fit”, dit is de meest rechte pasvorm en dus niet getailleerd,”Fitted fit” is licht getailleerd en de “Slim fit” die sterk getailleerd is. Voor elke man is er een overhemd met de juiste pasvorm te vinden.

Een basic wit overhemd van Arrow

Kleuren van de overhemden

De Arrow overhemden zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Rustige prints en mooie blauwe tinten voeren de boventoon. Bij elke outfit past een Arrow overhemd. Maakt een maatkostuum helemaal af maar kan ook casual worden gedragen boven een spijkerbroek. Strijkvrij dus ideaal voor in de zaken- of vakantiekoffer. Bij een klassieke of sportieve outfit kan met een Arrow overhemd smaakvol worden gecombineerd.

Een klein kenmerk van het merk Arrow

Ruitjes en strepen

Het Arrow overhemd is verkrijgbaar in verschillende ruitjes en strepen. Altijd zal de blauwe tint het meest verkocht worden omdat deze kleur een frisse uitstraling geeft. Ruit Royal of lichtblauwe ruitjes zijn allemaal mede dankzij de kwaliteitsstoffen een lust voor het oog. De perfecte pasvorm en tint zal de man ook echt een heer maken. Kleren maken de man is in het geval van de Arrow overhemden zeker waarheid!

Het Arrow logo

Arrow regular Fit Fuchsia

Met dit fris gekleurde overhemd kun je dit voorjaar zeker mee voor de dag komen. De fuchsiakleur geeft het geheel een jonge uitstraling. Kan worden gedragen bij een mooi donkere jeans maar zal ook zeker niet misstaan onder een strak gesneden pak. Geweldig om er dan een fuchsia gekleurde stropdas op te dragen. Heeft u een voorjaarsfeest dan is dit Arrow overhemd helemaal in orde om tijdens dat feest te dragen. Kijk om inspiratie op te doen op de website en laat je verrassen door de vele printjes en kleuren.