British Indigo overhemden

British Indigo overhemden

British Indigo is een Nederlands merk dat je het beste zou kunnen omschrijven als trendy, hip en speels. Niet voor niets vereenzelvigt het merk zich graag met de term “quintessential” wat stoot voor het beste. De eigenzinnige stijl gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen maakt van de overhemden van British Indigo dan ook een echte aanrader. Het is een merk voor stijlvolle mannen die net dat tikje meer zoeken dan enkel een leuk hemdje.

 

Trendy British Indigo overhemden

British Indigo kenmerkt zich door een slim fit. Dat betekent een getailleerde pasvorm die geknipt is voor de moderne man. Bovendien heeft British Indigo een bijzonder kenmerkende stijl. Deze casual overhemden onderscheiden zich door de prachtige prints die stuk voor stuk geweven zijn van echte premium stoffen. Op zoek naar eindelijk eens iets anders dan altijd blauw of wit? Dan ben je bij British Indigo zeker aan het juiste adres. Het merk bestaat sinds 2002 en werd opgericht door Roderick Muller. De vaste ontwerpers pakken daarbij jaar na jaar uit met een nieuwe collectie die aansluit op de nieuwste trends in herenmode. Geen wonder dan ook dat in een dergelijke korte tijdsspanne British Indigo een naam als een klok binnen de sector is geworden.

 

Een ruime keuze

British Indigo overhemden draaien allemaal rond de keuzevrijheid. De vrijheid om eens iets anders dan gewoon te kiezen. De vrijheid om voor prints te gaan zonder in te boeten aan kwaliteit. De vrijheid om de moderne trends te omarmen zonder de kwaliteit van vroegere jaren uit het oog te verliezen. Indigo verwijst daarbij uiteraard naar de kleur indigo. Deze paarsachtige tint vertelt je dan ook al alles over de inspiratie. Een beetje kleur aan deze saaie, grijze wereld toevoegen. Waar komt British dan vandaan is een logische volgende vraag? Dat komt dan weer van het teruggrijpen naar waarden die binnen de sector vergeten lijken te zijn. Kwaliteit, finesse en echt maatwerk. Waarden die in de traditioneel Britse kleding van het hoogste belang waren en zijn. Waarden die voor British Indigo ook een echte levensfilosofie zijn.