Regular fit overhemden

Regular fit overhemden

Waar bij heel wat hemden de taille duidelijk meer ingenomen is dan de borst is dat bij regular fit overhemden helemaal niet het geval. De term slaat dan ook op hemden waarbij de pasvorm bij de omvang van de borst even groot of slechts een klein tikje kleiner is dan bij de taille. Dat betekent dan ook dat slanke heren best wegblijven van een regular fit. Deze pasvorm is ontworpen voor een brede en sterke man die van aanpakken weet. Een man die op zoek is naar een overhemd dat beweging toelaat en niet aanvoelt als een korset zonder daarom in te willen boeten op stijl.

Een regular fit overhemd van Arrow

In het ruime assortiment aan regular fit hemden kan iedere man wel iets terugvinden dat zijn hart steelt. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd en alle kleurencombinaties liggen voor je open. Daarbij kan je kiezen tussen de boordmaten, de lengte van de hemden, de mouwlengte en of er al dan niet een design of patroon op het overhemd moet komen. De keuze is zo ruim dat het geen enkele probleem is om duidelijk en voor eens en voor altijd een eigen, unieke stijl te ontwikkelen. Zelfs al besef je het niet is de kans groot dat je nu al enkele hemden van Regular fit in jouw kleerkast hebt hangen. Waarom dan niet nog enkele pareltjes die niet te getailleerd maar wel goed aansluiten erbij hangen?

 

De regular fit biedt een normale pasvorm aan rond de borst en mouwen. Het spreekt immers voor zich dat heel wat mannen niet wegkomen met een slim fit. Heren met een normale lichaamsbouw zullen eerder bij deze variant vallen en bovendien garanderen de regul fit hemden goed draagcomfort. Hemden van dit type zijn dan ook de goede keuze voor eender welke gelegenheid. Of je nu een avondje lekker casual op de bank wilt hangen of toch nog richting een diner met een klant moet. Een regular fit overhemd zit altijd goed en zit altijd stijlvol. Geknipt voor de moderne man!