Michaelis overhemden

Zeg niet zomaar hemd tegen een Michaelis overhemd!

Een merk met een rijke geschiedenis, bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en bijna altijd strijkvrij: dat is in een notendop waar Michaelis overhemden voor staan.

 

Modebewuste man

Michaelis overhemden kent een lange geschiedenis. Het begint allemaal in 1934. Heinz Michaelis die net als zijn vader en grootvader kleermaker is, wil graag de kledij die je enkel bij de kleermaker kan kopen bekend maken bij een groter publiek. Daarom besluit hij om in Rotterdam een klein atelier te open waar hij zich enkel bezighoudt met dassen en allerhande accessoires voor herenkledij. Al snel krijgt hij meer en meer naambekendheid. De zaken gaan zo goed dat Michaelis overhemden vandaag een begrip is bij elke modebewuste man in Nederland.

Het Michaelis logo

100% strijkvrij

Je bent bij Michaelis aan het juiste adres voor hemden, truien, riemen, dassen, sjaals, handschoenen en accessoires. De filosofie van Heinz Michaelis is vandaag nog steeds alomtegenwoordig bij de productie van de kledij en accessoires die Michaelis op de markt brengt. Die combinatie van deze historische filosofie en de hedendaagse technieken op vlak van textielproductie, zorgen ervoor dat Michaelis overhemden steeds goed zitten en bijna altijd 100% strijkvrij zijn. Een niet te onderschatten voordeel!

De NON-IRON belofte van Michaelis

Slim fit en Slim regular

Michaelis werkt steeds met kwalitatieve Italiaanse onderwerpen en materialen die vervaardigd worden door de beste wevers en ateliers in Italiƫ. Zo ben je steeds zeker van een optimale prijs-kwaliteitverhouding als je voor een Michaelis overhemd kiest.

Om het comfort voor de heren nog te vergroten, biedt Michaelis twee pasvormen aan. Slim fit is een meer getailleerde pasvorm waarbij de borstomtrek verhoudingsgewijs groter is dan de buikomvang. Deze pasvorm is eerder geschikt voor de slanke en getrainde man.

Slim regular is dan weer ideaal voor heren die liever geen getailleerde pasvorm hebben. Deze pasvorm is recht afgesneden en de verhouding tussen borst- en buikomvang is steeds dezelfde. Zo vindt elke man zeker zijn gading in het ruime assortiment van kwalitatieve overhemden.