Pasvorm overhemden

Pasvorm overhemden

Een hemd is een kledingstuk waar de moderne man echt niet meer zonder kan. Waar hemden in vroegere tijdens altijd hetzelfde patroon en stramien volgden is dat vandaag de dag wel even anders. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een overhemd beschikbaar in die kleur, met dat patroon en dat design. Het is dan ook zo dat een hemd een kledingstuk is waar je alle kanten mee uit kan. Van echt business tot uitgesproken casual: een man zijn garderobe kan nooit voltooid zijn zonder een stijlvol hemd in de kleerkast.

De overhemden van Seidensticker zijn er in heel veel verschillende fits

 

Zo kan je gaan voor een effen hemd om onder een blazer of jasje te dragen in een zakelijke context. Misschien een klein fantasietje erbij voor een heerlijk casual avondje uit of simpelweg een stijlvol stuk voor die date waar je al zo lang naar uitkijkt. Hemden vallen met heel wat kledingstukken te combineren en hebben slechts één constante: het ziet er altijd goed uit. Of je nu op weg bent naar de ouders voor een etentje op zondag of richting de vrienden trekt. Daarbij kan je ook je eigen, unieke stijl ontwikkelen dankzij de grote diversiteit en ruime keuzemogelijkheden.

Ook qua fit liggen de opties volledig voor je open. Er zijn heel wat pasvormen voor overhemden. Misschien ben je een man die een super strak getailleerd hemd nodig heeft? Dan is de extra slim fit geknipt voor jou. Gewone slim fit overhemden, tailored fit overhemden, modern fit en comfort fit zijn stuk voor stuk opties. Aan het eind van de dag komt het erop neer dat jij de keuze moet maken waar jij je het beste bij voelt. Voor de ene man betekent dat een strak overhemd, voor de andere een hemd waar je je comfortabel in voelt en nooit beklemmend wordt. Een overhemd? Dat is voor iedereen.