Profuomo overhemden

Profuomo overhemden

Profuomo is hét merk op het gebied van overhemden. Profuomo overhemden heeft drie verschillende labels. Deze series zijn;

Het Profuomo logo

Het originale label

Is een modieus label met een strijkloze afwerking. De overhemden hebben een klassieke look die met een mooie stropdas en riem een chique uitstraling geeft.

De Skye blue overhemden

Profuomo hebben getracht dit onderdeel van de collectie veel aandacht te schenken voor detail en stijl. Maak van de man een echte heer. Een gemakkelijk draagbaar overhemd wat in iedere kast van de zakenman moet hangen.

De informalist

Zit tussen casual en klassiek in. Voor zowel de jonge als de wat oudere heer goed te dragen. Mannen die zich thuis voelen in traditionele overhemden en zich graag stijlvol kleden zijn uitermate geschikt voor dit soort overhemden.

Het blauwe Oxford overhemd

De originale serie van Profuomo heeft dit overhemd in haar assortiment. Dit blauw getinte hemd kan gedragen worden naar een feestje maar ook naar een zakelijke aangelegenheid. De wat dikkere, ruwere stof geeft veel draagcomfort dan de anders geweven stoffen van de andere series van Profuomo. Naarmate dit overhemd ouder wordt zal de stof wat zachter worden. Het overhemd zal nog comfortabeler aanvoelen. Het cutaway boordje ziet er inderdaad uit als een weggesneden kraagje. Geeft aan dit overhemd een andere look dan de traditionele kraag. Dit Italiaanse overhemd heeft een slimfit pasvorm en is strijkvrij.

Aparte printjes

Profuomo heeft aparte printjes losgelaten op zijn overhemden. Geeft een moderne, jonge uitstraling en wordt door veel mannen, vooral de jonge generatie erg gewaardeerd. Kan op een spijkerbroek een casual aanzien geven maar is onder een maatpak ook aantrekkelijk om naar te kijken. Wanneer er online besteld gaat worden is het opnemen van de maten een belangrijk item. Lees voordat je gaat meten de tips die worden gegeven. Zorg er in ieder geval voor dat je alle maten hebt. Dit maakt de bestelling tot een succes. Ruilen mag natuurlijk altijd.