Blue Industry overhemden

Blue Industry overhemden

Blue Industry is sinds 2011 een populaire aanbieder van kleding voor de moderne man. Het Nederlandse merk heeft zich in elke jaren tijd weten te vestigen als een betrouwbare naam op de markt van herenmode. In het assortiment van Blue Industry vind je broeken, colberts, polo’s en de zeer geliefde overhemden. Blue Industry is een populaire producent van stijlvolle overhemden voor diverse gelegenheden. De Blue Industry overhemden kunnen uitstekend gedragen worden bij een zakelijke outfit of voor een formele functie, maar door deze te combineren met een spijkerbroek of pantalon creĆ«er je ook heel eenvoudig een casual look. Zo worden de overhemden van Blue Industry multifunctioneel en erg praktisch in gebruik en zijn de overhemden onmisbaar in de kast van elke moderne man.

 

De Blue Industry overhemden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. De unikleurige overhemden zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren als blauw, grijs, wit en zwart, maar om een zakelijk outfit of een casual outfit af te maken met een sprekend overhemd zijn deze overhemden ook in opvallende kleuren als groen en roze. De overhemden zijn ook verkrijgbaar met diverse prints en zowel met lange als met korte mouw. De uitstraling van de overhemden wordt compleet gemaakt door de kleine details op de overhemden, zoals het contrast, de knopen en de boord van het overhemd, en mooie afwerking van elk product.

 

De Blue Industry overhemden hebben allen een getailleerde pasvorm en omdat ze deze standaard pasvorm aanhouden door hun collecties heen weet je als klant altijd wat je kunt verwachten van de producten van Blue Industry en kun je vertrouwen op de pasvorm. De overhemden zijn qua lengte ideaal om te dragen bij een zakelijke outfit en zo is er in elk opzicht gedacht aan het perfecte overhemd voor de hedendaagse man. Deze pasvorm noemt Blue Industry zelf ook wel de perfect fit en door de unieke vorm zijn de overhemden erg geschikt voor een uitgebreide groep mannen. De overhemden zijn van uitstekende kwaliteit en fijne stoffen gefabriceerd waardoor ze hun pasvorm goed behouden en lang mooi blijven. Dit maakt Blue Industry een merk om op te vertrouwen.