Tailored fit overhemden

Tailored fit overhemden

Tailored fit is een pasvorm waar je misschien nog niet veel over hebt gehoord. Dan is het alleszins dringend tijd om er als moderne man van te beginnen horen. Een tailored fit past dan ook als gegoten bij het huidige modebeeld. Deze hemden zich licht getailleerd en sluiten aan op het lichaam. Hierbij moet je je een fit voorstellen die net wat minder aansluit dan de slim fit. Wat betekent dat concreet? Dat een tailored fit overhemd bij uitstek geschikt is voor de gewone, moderne man die stijlvol over straat wilt.

 

De tailored fit sluit in het midden goed aan en is dan ook een goede keuze voor een man met een gewone lichaamsbouw. Ben je iets forser gebouwd of stevig van stuk? Dan richt je je beter op comfort fit maar ook slanke heren slaan de tailored fit best over. Enkele kenmerken van deze fit zijn coupenaden op de rug die het overhemd goed op het lichaam aan laten sluiten, hoog opgesneden armsgaten en relatief slanke mouwen. Deze pasvorm is dan ook niet toevallig aan een razendsnelle opmars bezig. Zo is het één van de pasvormen die het vaakst verkocht worden. Deze mag dan ook niet in jouw garderobe ontbreken.

 

Tailored fit overhemden zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en modellen. De constante is dat ze goed aansluiten op het mannelijk lichaam en tal van opties bieden. Zo kan je gaan voor een tailored fit met klassieke kleuren en patronen voor een vergadering. Een belangrijke date te doen? Dan zet je toch alles in op je eigen persoonlijke stijl die jou een unieke toets geeft. Net omdat de opties zo eindeloos zijn spreekt het ook voor zich dat een kleerkast niet volledig is zonder enkele tailored fit hemden in de kast. Er is alvast keuze genoeg!