Modern fit overhemden

Modern fit overhemden

Modern fit overhemden zijn licht getailleerde hemden voor de gewone man. Dit type is dan ook niet toevallig het beste verkopende type op de markt. De pasvorm is er eentje waarbij de borst net wat breder uitvalt dan de taille streek rond de buik. Het verschil is echter minder hard uitgesproken dan bijvoorbeeld bij de slim fit en is ontwikkeld voor een sterke en brede man die fan is van een overhemd met een goede pasvorm. De term modern fit is overigens nog vrij recent. Een aantal jaar geleden waren er diverse termen als licht getailleerd, comfit en modern fit die de ronde deden maar uiteindelijk was het modern fit die het pleit won.

Modern fit overhemden van Marvelis

Een modern fit overhemd is bij uitstek geschikt voor modieuze mannen die graag een moderne look willen. Hierbij kan je een eigen persoonlijke stijl nog veel krachtiger neerzetten. Het is dan ook geen toeval dat het ruime assortiment de meest uiteenlopende stijlen en hemden bevat. Zo kan je opteren voor een echt zakelijk overhemd in modern fit of voor een speciaal en modieus model. Ook details zoals gekleurde knopen, manchetten en meer van dat behoren altijd tot de opties als dat is wat jij wenst. De modern fit zorgt er niet alleen maar voor dat het overhemd lekker aansluit maar bovendien dat je ook voldoende bewegingsruimte hebt.

Een modern fit van Eterna

Wist je dat vlot de helft van de hemden die vandaag de dag worden verkocht getailleerd zijn en een groot deel daarvan onder de term modern fit vallen? Dat betekent dan ook dat je gigantisch veel keuze hebt en bij elk merk wel een overhemd van deze variant terug zult vinden. Waar een slim fit en een extra smalle fit zo goed als voorbehouden zijn voor slanke heren is dit bij modern fit niet het geval. De brede en stevige man kan hier zeker zijn ding vinden. Slanke heren wenden zich dan toch beter tot de voornoemde slim fit en extra slim fit modellen.