Comfort fit overhemden

Comfort fit overhemden

Ben jij het ook zo beu dat elk overhemd dat je in de winkel en zelfs online tegen komt getailleerd is en nauw aansluit? Niet alleen zijn die hemden zo goed als volledig voorbehouden aan slanke heren maar bovendien kan geen mens daar toch normaal in bewegen? Het spreekt voor zich dat de man die fors gebouwd is of iets steviger van stuk is daar geen weg mee kan. Om die reden bestaat er ook zoiets als comfort fit overhemden. De naam zegt het zelf al: dit zijn hemden die comfortabel zijn en desondanks geen enkele steek laten vallen wat betreft het stijlvolle karakter.

Een comfort-fit overhemd van Casa Moda

Comfort fit hemden zijn hemden die niet getailleerd zijn. Het gevolg is dan ook dat deze heerlijk zitten voor eender welke man die comfort hoog in het vaandel draagt. Je denkt dan misschien dat dit ten koste zal gaan van de stijl maar dat is hoegenaamd niet het geval! Sowieso zijn de keuzemogelijkheden ook extreem groot. Zo kan je opteren voor een effen, vlak overhemd. Kan je kiezen voor een overhemd met een duidelijk design of patroon en voor een overhemd met leuke details zoals manchetten en gekleurde knopen. Een comfort fit is voor de brede en stevige man dan ook een overhemd dat niet in de kleerkast mag ontbreken.

Ook Seidensticker heeft comfort-fit overhemden

Een overhemd is een kledingstuk dat je als man toelaat om eender waar en eender wanneer volledig modieus en stijlvol te zijn. Je kunt het combineren met gewone kleding voor een casual look zonder te casual te zijn of met een vestje of blazer voor die zakelijke toets waar je zo naar op zoek bent. Waarom zouden hemden dan ook voorbehouden moeten zijn aan slanke heren die wegkomen met een strakke taillering rond het midden? Heren van elke vorm verdienen een overhemd waar ze stijlvol, in een eigen persoonlijke stijl, mee over het straat kunnen. Voor die heren is de Comfort fit geknipt.