Luxe overhemden

Online shoppen voor overhemden voor heren

Kleren maken de man. Het overhemd is een van de belangrijkste kledingstukken die bijdragen aan je imago. Om goed voor de dag te komen is een luxe overhemd van hoge kwaliteit belangrijk. Door online te shoppen voor overhemden heb je de meest ruime keus. Hier vind je de beste merken. Voor deze exclusieve modellen zijn alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt voor de mooiste uitstraling en pasvorm.

 

 

Een overhemd voor elke stijl: met of zonder pak en stropdas

Overhemden zijn op verschillende manieren te dragen. Voor elke stijl bestaat er een verschillend model overhemd. Als je het overhemd onder een pak wil dragen, dan is het belangrijk dat de boord goed aansluit bij je colbert. Als je daar ook een stropdas bij draagt, wil je een speciaal overhemd wat gemaakt is om voldoende ruimte aan de das te geven. Als je een overhemd wil dragen op een nette broek dan is je keuze zeer ruim. De meeste overhemden zijn hier voor geschikt. Voor je vrije tijd kun je een meer casual overhemd dragen. Hier kan je voor spannendere patronen kiezen bijvoorbeeld.

 

De beste kwaliteit uit elk land

Pasvorm, materiaal en design

Luxe overhemden vind je in meerdere soorten en maten. Juist deze overhemden zijn geen dertien in een dozijn, dus je kunt precies het soort hemd selecteren wat je nodig hebt. De meest gangbare pasvorm is tegenwoordig al vrij strak en getailleerd gezien de mode van het moment. Als je op zoek bent naar een overhemd wat nog nauwsluitender valt, dan is slimfit of extra slimfit iets voor jou. Veel mannen hebben daarnaast behoefte aan wat langere mouwen. Speciaal hiervoor zijn er overhemden met extra lange mouwen verkrijgbaar. De keuze hiervoor kan een kwestie van smaak zijn, van de mouwlengte van je colbert of van de relatieve lengte van je armen. Voor wie weinig tijd heeft, is een strijkvrij overhemd een uitkomst. Deze uitvinding zorgt er bovendien voor dat je ook tijdens een autorit je shirt vrij van kreukels houdt. Behalve pasvorm en materiaal heb je ook volop keuze in dessins en kleuren.