Zwarte overhemden

Zwarte overhemden

Een overhemd is een tijdloze klassieker die in elke kleerkast ter wereld zou moeten hangen. Dit kledingstuk kan zich zonder overdrijven de koning van de combinatie noemen en is in elke setting volledig gepast. Overhemden vallen niet uit de toon op een receptie en zijn meer dan gewenst tijdens een sollicitatie. Dat is dan ook de kracht van deze kledij die ervoor heeft gezorgd dat tot op de dag van vandaag het overhemd zowat het belangrijkste en vaakst verkochte stuk kleding blijft. En de klassieker onder de overhemden? Dat zijn zonder enige twijfel zwarte overhemden.

 

Een effe zwart overhemd van Eterna met een versierd boord

Zwart: de meester van de combinatie

Waar overhemden het kledingstuk van de combinatie zijn is zwart vast en zeker de kleur van de combinatie. Zwart is een favoriete kleur voor heel wat mensen en bovendien met zo goed als alles te combineren. Een zwart element in een palet van lichte kleuren steekt mooi af en de kleur valt even goed te combineren met donkere tinten als bruin of donkerblauw. Het is eigenlijk vrij simpel: met een kleur als zwart kan je nooit de fout in gaan. Dat is dan ook de reden waarom zwarte overhemden zo ontzettend populair zijn. Je kunt ze dragen in combinatie met een geklede broek voor een belangrijke vergadering op het werk of een meeting, je kunt ze tevens dragen in combinatie met een jeansbroek voor een avondje uit of wie weet wel een date. De kleur zwart maakt het allemaal mogelijk!

Een zwart overhemd van Venti met een rozenpatroon erop

 

Van alle merken en patronen thuis

Net omdat zwart zo’n basiskleur is in de sector van de kleding mag het niet verbazen dat zwarte overhemden bij elk merk te verkrijgen zijn. Je kunt hier dan ook een groot assortiment aan overhemden in het zwart terugvinden van bekende en minder bekende merken. Je kunt overhemden in deze kleur terugvinden in diverse patronen en met tal van ontwerpen. Zo kan je naast de veiligheid van de kleur zwart zonder problemen ook volledig je eigen en unieke stijl ontwikkelen. Kiezen voor een overhemd in het zwart is kiezen voor traditie maar kan ook gemakkelijk kiezen voor de eigen stijl betekenen.