Oranje overhemden

Oranje overhemden

Vaak kun je aan de kleding van een man zien wat voor type man het is. De keuze van een bepaalde kleur kleding is wat hij zelf mooi vindt en is erg persoonlijk. Een man die voor oranje overhemden kiest, kan het zowel zakelijk, feestelijk of casual dragen. Het zegt iets over zijn persoonlijkheid. Een man met een oranje overhemd zie je niet veel, of het moet zijn op een Oranje feestdag in Nederland. Dan is heel Nederland bijna gehuld in Oranje en is iedereen trots op de kleur die Nederland draagt. Toch kan een oranje overhemd erg modieus zijn en kan het erg mooi staan bij een mooie pantalon of spijkerbroek. Draag het onder een colbert of pak (met of zonder stropdas) en wedden dat het prachtig staat?

Een oranje overhemd van Seidensticker

Steeds meer mannen houden van oranje overhemden

Dat steeds meer mannen de kleur van een oranje overhemd kiezen, is omdat ze het al een mooie kleur vonden, maar tegenwoordig veel meer durven te experimenteren met een kleurrijke overhemd. In het voorjaar gaan de grijze en donkere overhemden de kast in en komen de vrolijke kleur overhemden weer tevoorschijn. Stijlvolle oranje overhemden zijn nooit saai en blijven altijd in de mode. De pasvorm van oranje overhemden zijn getailleerd en van 100% katoen. Ze zijn verkrijgbaar in de meest gangbare kleding maten voor mannen.

Ook overhemden met meerdere kleuren hebben er vaak oranje in

Oranje op het werk

Dat oranje nooit verveelt kan men zien op kantoor. Ze zijn ideaal om op het werk te dragen en het vraagt om positieve complimentjes en aandacht. Collega’s worden vrolijk van kleurrijke personen om zich heen, want oranje is een stimulerende kleur en echt Hollands. Voor iedere type man is er de juiste overhemd in verschillende tinten oranje. De beste merken en kwaliteit overhemden in diverse oranje kleuren zijn op de webshop te vinden.