Eton overhemden

Eton overhemden

Eton is een Zweeds luxe merk dat bekend staat om zijn slimme design, stijlvolle uitstraling en uitstekende materiaalkeuze. Het merk, dat zijn naam krijgt van het Engelse Eton college, kent op dit moment 4 fits; slim fit, super slim fit, contemporary fit en classic fit. Ieder van deze fits zijn getailored voor iemand zijn specifieke contour, levensstijl en smaak. Dit zijn nog maar enkele redenen waarom Eton overhemden een must have zijn voor iedere jongere of oudere professional.

 

Eton bestaat al sinds 1928 en richt zich voornamelijk op fijne mode voor de moderne en vooruitstrevende man. Sinds hun start hebben ze veel gegroeid en sindsdien worden hun producten op dit moment al in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht. De hoge kwaliteit van hun overhemden heeft ervoor gezorgd dat hun stijlvolle collecties op dit moment in veel exclusieve winkels in New York, Rome tot aan Beijing verkrijgbaar zijn. De beginselen van Eton overhemden ligt in Ganghester, Zweden waar een jong stel, Annie en David Pettersson, in 1928 begon met het ontwerpen en produceren van kleding. Pas in 1950 begon pas het echte grote internationale succes, toen een kledingverkoper enkele Eton producten meenam naar het buitenland.

 

Wie voor een Eton overhemd kiest, zal genoeg keuze hebben. Eton staat namelijk bekend om zijn enorme aanbod van hemden en hun steeds vernieuwende collecties. Er zijn maar weinig merken die zo’n goede naam hebben als Eton. Zeker als het aankomt tot luxe en stijlvolle overhemden voor jonge professionals. Deze zijn niet alleen geschikt voor professionele werkomgevingen maar ook privé omgevingen en informele evenementen zoals bruiloften. De hemden zijn ook nog eens bijna geheel strijkvrij. Je hoeft ze vaak alleen te wassen, met de hand vlak te maken en te laten drogen. Eton overhemden zijn kwalitatief onderscheidend en hun prijs vaak meer dan waard.

 

Eton hemden worden uitsluitend gemaakt van de best mogelijke stoffen in een verrassend kleurenpalet. Hun collecties spelen vaak in op de seizoenen, zo vind je in de herfst vooral donkere kleuren terwijl de lente juist meer vrolijke kleuren worden geadverteerd. Zakelijke kleuren zijn natuurlijk altijd terug te vinden. Deze blijven altijd even populair. Wie een Eton overhemd koopt garandeert zich ervan dat ze een verantwoord, stijlvol en kwalitatief eindproduct kopen. Zoek dus nu niet verder, een Eton shirt kunt u online met gemak en eenvoud online hier bestellen.